Екологија

РЕАКЦИЈА ПО ПОВОД ИЗЈАВА

„ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА“ смета дека изјавата на американската амбасадорка Кејт Мери Брнс за тоа кој ќе владее во Македонија по предвремените избори на 12 април, е прилично спорна, контраверзна. И...

Прочитај