Национални Интереси

Глас за Македонија го осудува албанскиот национал – шовинизам на Касами!

Почитувани, Глас за Македонија најостро ја осудува објавата на градоначалникот на Тетово, Билал Касами, кој преку социјалните мрежи предизвика голем револт не само кај Македонците, туку и кај сите етникуми...

Прочитај