Образование

Просветителите Кирил и Методиј

Одбележувањето на празникот во чест на светите браќа Кирил и Методиј

Прочитај
Образование

Решително „НЕ“ за политичките диктати!

ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА најостро реагира на притисоците и омаловажувањето на македонскиот народ и директното оспорување на неговото суверено право на самоопределување и на изразување на сопствниот идентитет, а кои потекнуваат...

Прочитај