Честит 23-ти Октомври – Денот на македонската револуционерна борба!

Глас за Македонија во името на сите членови на партијата, на сите граѓани на Република Македонија им го честита 23-ти Октомври – Денот на македонската револуционерна борба!

На овој ден пред 129 години, од шестмина млади револуционери во Солун е формирана Македонската Револуционерна Организација!

МРО е симбол на стремежот за слобода на македонскиот народ и на борбата за автономна и самостојна Македонија!

Нека е вечен 23-ти Октомври – Денот на македонската револуционерна борба!

Да живее Република Македонија!