Партиска делегација денес оддаде почит и положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод 151 година од неговото раѓање!

Највисока партиска делегација предводена од Претседателката Проф.Д-р Солза Грчева, по повод 151 година од раѓањето на апостолот на македонската револуционерна борба, оддаде почит и положи цвеќе на гробот на македонскиот великан Гоце Делчев!

Слава ти Даскале! 🇲🇰