Интервјуа

Грчева: Апсурдно е Ковачевски да вели дека е таен договорот за делници од автопати, за кои немаме никаква информација, а го плаќаат граѓаните!

Грчева: Власта нема политички капитал да носи големи политички одлуки во име на народот!

Грчева: Владата да престане да лаже дека имаме брза европска иднина, ние не сме приоритет за ЕУ!

Грчева: Владата да не брка вештерки со Онишченко, туку да го реши случајот со над 200 пасоши дадени на криминалци!

Горачинова – Илиева: Откако почнавме да правиме отстапки кон Бугарија, ние се ставивме во политичко ропство!