Прес

Национални Интереси

ТРИБИНА ПРИЛЕП И РЕСЕН 07.12.2019

ПРИЛЕП (11ч. Хотел Кристал Палас) И РЕСЕН (16ч. Ресторан Две лири) 07.12.2019 на теми:

Прочитај
Национални Интереси

Да ja вратиме слободата на медиумите!

Во распаѓањето на општеството во сите сегменти , полека се распадна и информативниот систем,со двата вклучни чинители во него, слобдата на медиумите и уништување на достоинството на новинарите.

Прочитај
Екологија

ТРИБИНА ПРИЛЕП И РЕСЕН 07.12.2019

                                                    ПРИЛЕП (11ч. Хотел Кристал...

Прочитај
Родова Политика

КАНЦЕЛАРИЈА ВО ШТИП

Координатор: Мите Митовски + 389 76 737 857   Ги известуваме сите членови, симпатизери на Глас за Македонија, Штип и околината, дека отворивме контакт канцеларија во Штип. Ги повикуваме сите...

Прочитај
Екологија

Придружите ни се во заедничкиот протест!

ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА се вклучува активно, но и со присуство на протестите против Владата и нејзините политики на слабеење на македонското народно јадро. Стратегијата на на актуелната власт на жртвување...

Прочитај
Екологија

РЕАКЦИЈА ПО ПОВОД ИЗЈАВА

Прочитај