ТРИБИНА ПРИЛЕП И РЕСЕН 07.12.2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПРИЛЕП (11ч. Хотел Кристал Палас) И РЕСЕН (16ч. Ресторан Две лири) 07.12.2019 на теми:

 

СОЛЗА ГРЧЕВА

И ОБЈАВУВАМЕ ВОЈНА НА КОРУПЦИЈАТА – ОВОЈ ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ МОРА ДА ПАДНЕ! ОТПОВИКЛИВОСТ НА ФУНКЦИОНЕРИ ПАРТИИТЕ НАДВОР ОД ИНСТИТУЦИИТЕ – НИТУ ЕДЕН ПАРТИСКИ ДИРЕКТОР

ОДГОВОРНОСТ ЗА ПРЕДАВСТВОТО НА НАЦИОНАЛНИОТ ИНТЕРЕС

 

НАТАША КОТЛАР ТРАЈКОВА

ЌЕ ГИ ШТИТИМЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ИМЕТО НИ Е РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК Е ЕДИНСТВЕН СЛУЖБЕН НА ЦЕЛАТА ТЕРИТОРИЈА ЌЕ ЈА ВРАТИМЕ ГРИЖАТА ЗА МАКЕДОНСКОТО НАЦИОНАЛНО МАЛЦИНСТВО ВО УСТАВОТ

 

ФИЛИП ЈАНЕВ – ГЛАС НА МЛАДИ

КВАЛИТЕТНО И ВРЕДНУВАНО ОБРАЗОВАНИЕ СТРУЧНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ТРЕБА ДА Е ПРИОРИТЕТ СТУДЕНТСКИ ГРАД ВО СКОПЈЕ МОДЕРНИ СТУДЕНТСКИ ДОМОВИ ВО БИТОЛА, ШТИП, ПРИЛЕП И ТЕТОВО ПРЕСТОЈ ВО СТРАНСТВО ЗА УЧЕЊЕ И КАРИЕРА, НАМЕСТО КАКО МИГРАНТИ БЕЗ ТАТКОВИНА

 

Адвокат ВАСКО СТОЈКОВ

ЌЕ ДОНЕСЕМЕ ЗАКОН ЗА ПОТЕКЛО НА ИМОТ ЌЕ ДОНЕСЕМЕ ЗАКОН ЗА КОНФИСКАЦИЈА НА ИМОТ ЌЕ ПРОМЕНИМЕ НАД 40 ЗАКОНИ КОИ ЈА ШТИТАТ КОРУПЦИЈАТА

КРИМИНАЛЦИТЕ ЌЕ ОДГОВАРААТ И ЌЕ ГИ ВРАТАТ ПАРИТЕ ВО НАРОДНАТА КАСА