Екологија

ТРИБИНА ПРИЛЕП И РЕСЕН 07.12.2019

                                                    ПРИЛЕП (11ч. Хотел Кристал...

Прочитај
Екологија

Придружите ни се во заедничкиот протест!

ГЛАС ЗА МАКЕДОНИЈА се вклучува активно, но и со присуство на протестите против Владата и нејзините политики на слабеење на македонското народно јадро. Стратегијата на на актуелната власт на жртвување...

Прочитај
Екологија

РЕАКЦИЈА ПО ПОВОД ИЗЈАВА

Прочитај