Национални Интереси

ТРИБИНА ПРИЛЕП И РЕСЕН 07.12.2019

ПРИЛЕП (11ч. Хотел Кристал Палас) И РЕСЕН (16ч. Ресторан Две лири) 07.12.2019 на теми:

Прочитај
Национални Интереси

Да ja вратиме слободата на медиумите!

Во распаѓањето на општеството во сите сегменти , полека се распадна и информативниот систем,со двата вклучни чинители во него, слобдата на медиумите и уништување на достоинството на новинарите.

Прочитај