Родова Политика

КАНЦЕЛАРИЈА ВО ШТИП

Координатор: Мите Митовски + 389 76 737 857   Ги известуваме сите членови, симпатизери на Глас за Македонија, Штип и околината, дека отворивме контакт канцеларија во Штип. Ги повикуваме сите...

Прочитај